Geçtiğimiz yaz oldukça abartılı makyaj ürünlerinin piyasada olduğu ve tercih edildiği detaylı makyajların bir makyaj trendi vardı.Özellikle yüz hatlarımızı belirginleştiren kontör ve yüzümüzü aydınlatan Highlighter (Aydınlatıcı) ile baya bir haşır neşir olduk sanırım.Bunun yanı sıra nude tonlardaki rujlar ve farlar da abartısız bir görünüm vardı yüzümüzde.Bu kış geçtiğimiz sezonlara göre çok daha çılgın çok daha farklı geçecek.Peki bu sezon 2018 kış makyaj trendleri neler?

Öncelikle biraz renk paletinden bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz gibi son iki yıldır sıcak tonlar, bordolar özellikle dudaklarda mat ve koyu renkte bordolar modaydı. Artık bu moda yerini gül kurusu, kızıl bordo,pembe,kırmızı gibi tonlar bırakıyor.Metalik modasına girdik diyebilirim bu kış çok moda olan Fitüristik trend (uzay trendi)olarak adlandırabiliriz.

1.TREND GÖZLER; Bu senenin geçtiğimiz yaza oldukça tezat olacağını gösteren bir başka değişiklik ise Neon far paletleri oluyor. Nude renkleri bu kış geride bıraksanız iyi olur çünkü onların yerini derin maviler, yeşil tonlar, ışıltılı pembeler hatta kırmızılar alıyor!

2.TREND ALLIK; Kışın ten rengimiz oldukça açık olacağından genelde koyu renkli allıklar tercih edilir. Bu sene bilinenin dışına çıkıp ve yazın bronz tenimize uyguladığımız uçuk pembe, şeftali tonundaki allıklarımızı kışında kullanmaya devam edebilirsiniz. Aydınlık ve doğal bir görünüm ile bu sene kışa merhaba diyoruz.

3.TREND HİGHLIGHTER; Klasik şampanya tonları, strobing yüzü şekillendiren highlighter geri planda kalıyor eğer elinizde hala mevcutsa ıslak bir görünüm elde edip kullanabilirsiniz.Artık mor,turuncu yansıma olan highlighter ön planda .

4.TREND DUDAKLAR; Geçtiğimiz kışın mat bordoları ve kırmızıları bu sezon yerini oldukça parlak ve çekici kırmızılara bırakıyor. Öyle ki bu sene dudaklarınızda adeta yansıma görünümü ve metalik tonlar olacak.

5.TREND OJE;90’lı yılların popüler oje trendi olan metalik, ayna görünümlü ojeler geri dönüş yaşadığımız bu dönemde de sıklıkla karşımıza çıkıyor.Her komnimize kolaylıkla uyum sağlayacak bu trend, bu kışın modası oldu.

Detaylı bilgiler için eğitimlerimize katılıp ‘KEŞAN HALK EĞİTİM MERKEZİ CİLT BAKIMI VE GÜZELLİK KURSU’ facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

GÜZELLEŞMEK ÜZERE

EZGİHAN ÇİNE ALTINGÖZ

GÜZELLİK UZM.-EST/EĞİTMEN

KEŞAN HALK EĞİTİM MERKEZİ