HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Mahmutköy'de çiftçilik yapan Mustafa Su (68) ve eşi Hafize Su (68), pazarda satmak üzere römorkuna domates ve biber yükledikleri 22 FD 233 plakalı traktörle Keşan'a geldi. Mustafa Su, kullandığı traktörü Evreşe Caddesi üzerindeki Ferhat Ağa Köprüsü yakınlarında park edip araçtan inerek eşi Hafize Su'yla yere serdikleri örtünün üzerinde yemek yemeye başladı.

Hafize Su, domates ve biber almak üzere römorka çıktığı sırada frenleri arızalı olan traktör hareket etti. Mustafa Su eşinin römorkunda olduğu traktörü durdurmak için sürücü kısmına binmek istedi. Dengesini kaybederek düşen Mustafa Su, traktör lastiklerinin kafasının üzerinden geçmesi sonucu feci şekilde can verdi. Yaklaşık 50 metre ilerleyerek duran traktörün römorkundan inen Hafize Su, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Mustafa Su'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

YAKINLARI FRENLERİNİ TAMİR ETTİRMESİ İÇİN UYARMIŞ

Hafize Su ve kazayı haber alarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirerek, gözyaşı döktü. Mustafa Su'nun fenalaşan yakınlarına olay yerinde bulunan ambulanstaki sağlık ekibi müdahale etti. Bir yakını traktörün arızalı olan frenlerini yaptırması için Mustafa Su'yu daha önce defalarca uyardığını söyledi. Mustafa Su'nun cenazesi, savcı ve polisin incelemesinin ardından önce Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na daha sonra ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturması sürüyor.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ