HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Malkara'dan Keşan yönüne giden Serpil Ulusoy (53) yönetimindeki 34 SU 852 plakalı otomobil, Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duble yolu ayıran refüje çarptı. Hurda yığınına dönen araçta sıkışan sürücü Serpil Ulusoy olay yerinde ölürken, ağır yaralanan kızı Merve Ulusoy (19) ihbar üzerine gelen Keşan Belediyesi kaza kırım ekibi tarafından çıkarılarak, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Merve Ulusoy, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Merve Ulusoy'un cesedi otopsi için hastane morguna konuldu.

Hurdaya dönen aracın hız kadranının 120 kilometrede takılı kalması ise dikkat çekti. İnceleme sırasında çalan cep telefonuna cevap veren jandarma ise yakınlarına Serpil ve kızı Merve Ulusoy'un kaza geçirerek hastaneye kaldırıldıklarını ve Keşan'a gelmeleri gerektiğini söyledi. Serpil Ulusoy'un da cesedi kaza kırım ekibi tarafından araçtan çıkartılarak, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından hastane morguna konuldu.

Serpil ve kızı Merve Ulusoy'un Kurban Bayramı tatili nedeniyle İstanbul'dan, akrabalarını ziyaret etmek için Çanakkale'ye gitmek üzere yola çıktıkları bildirildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ