HABER MERKEZİ

1998 yılından bugüne 1400 öğrenciye burs verildiğini kaydeden ADD Keşan Şubesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Amacımız; başarılı öğrencilerimizi teşvik ederek onların harçlıklarına katkıda bulunmaktır.

Aynı zamanda derneğimizin genel amaçları doğrultusunda; Cumhuriyetin temel değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkabilecek gençlere sahip çıkmak, onları ülkemizi çökertmek isteyen tarikat ve cemaatlerin eline düşmekten korumaya çalışmaktır.

Geçtiğimiz öğretim yılında 46 öğrencimize ayda 100’er TL yedi ay burs verebildik.  Yapılan başvuruları Ekim ayı süresince değerlendirecek, aynı zaman diliminde bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın yapacakları bağışlarla taahhütleri göz önünde tutarak; kaç öğrenciye ne kadar burs verebileceğimizi belirleyeceğiz.

Değerlendirmelerde ki kriter: Öncelikle başarılı öğrenciler ÖSYM sonuçlarına ve transkript notlarına bakılarak seçilip;  Sosyal ve ekonomik durumları soruşturularak sıralamaya tabi tutulmaktadırlar. Atatürk ilke ve devrimleri, Cumhuriyetin temel değerleri hakkında aleyhte çalışanlara ADD’den burs verilmez.

Kasım ayından başlayarak yedi ay boyunca hak edenlerin bursları Ziraat Bankasından açtırdıkları bireysel hesaplarına yatırılmaktadır.

Daha fazla öğrenciye ulaşarak burs verebilmemiz, burs miktarımızı arttırabilmemiz bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın katkılarına bağlıdır. Bu güne kadar derneğimizin bu etkinliğini sürekli destekleyenlerle, durumları uygun oldukça katkılarını esirgemeyen duyarlı yurttaşlarımıza teşekkür ederiz. Burslarımızdan yararlanan öğrencilerimizden de gelip katkıda bulunmak isteyenler bizi oldukça duygulandırmaktadır. Projemize destek vermek isteyenler derneğimize gelerek ya da Ziraat Bankası Keşan Şubesindeki Derneğimizin İBAN: TR 50000 1000 1051 0471353 5002  NOLU  BURS  HESABINA bağışta bulunabilirler.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ