ADEN Koleji Sahibi ve kurucusu Sadık Baş, son günlerde ADEN Koleji ile ilgili söylentiler hakkında açıklama yaptı. Baş, okulları ile alakalı kamuoyunda satılık veya kiralık söylentilerini sıkça duyduklarını, bu söylentilerin doğruyu yansıtmadığını söyledi. Eğitim kalitesinin artması açısından eğitimi bilen, bu işe gönül vermiş herkes ile yollarının kesiştiğini ve ortaklık yapabileceklerini belirten Baş, “Bu da normal ve olması gereken doğal bir süreçtir. Bu konu ile bizimle aynı yolda yürümek isteyen herkese de kapımız açıktır. Bizim sistemimiz bellidir. Bu sistemin bozulmasına da asla izin vermeyiz. Ancak şunu tekrar söylüyorum okulumuz herhangi birine satılık veya kiralık kesinlikle değildir. Biz ailemizden olmak isteyen herkese kapılarımızı sonuna kadar açarız. Aden Koleji Keşan’dan doğmuş ve güzel işler başarmış bir okuldur.” dedi. ADEN Koleji Kurucusu Sadık Baş’ın açıklaması söyle:

KEŞAN’DA OLMAKTAN MEMNUNUZ VE EĞİTİM OLARAK DA KADRO OLARAK DA BAŞARILIYIZ

“Okulumuzun Keşan’da eğitim hayatına farklı bir bakış açısı ve nitelik getirdiği bir gerçektir. Girdiğimiz her sınavdan da birincilikle çıktığımız da herkes tarafından bilinmektedir. Kadro konusunda çok kaliteli bir öğretmen kadromuz olduğu da aşikârdır. Kadromuzun öğrencileri için çok çalıştığı ve çok iyi başarılara imza attığı da ortadadır. Bu yüzden Keşan’a eğitime önem veren herkes bizim başarılarımızı asla tartışmıyor. Bu sebeple burada olmaktan oldukça memnunuz.

KADROMUZ OLDUKÇA İYİ

Bütün öğretmenlerimiz alanlarında çok başarılı arkadaşlar ve öğrencisinin başarısı için gecesini gündüzüne katıyorlar. Herkes tarafından bilinmektedir ki eğitimde kadro önemli, Keşan’da kurulacak okullar arasında en güçlü kadronun biz olacağımıza inancım tam.

TANITIM VE PAZARLAMADA BAŞARILI DEĞİLİZ

Başarılı olamadığımız yönlerimiz de elbette var. Bence veli iletişimi, tanıtım ve pazarlama başarılı olamadığımız yönlerimiz. Düşünün bir sistem kuruyorsunuz dört dörtlük çalışıyor ancak bunu dışarıya anlatmayı bırakın kendi velimize bile zaman zaman anlatamadığımız anlar olduğunu arkadaşlarımız söylüyorlar. Bunun başka bir sebebi ne yaparsak yapalım, birileri ilginç bir şekilde başarılarımızı takdir etmek yerine hep eksikliklerimizi arayıp kasıtlı şekilde olumsuz konuşuyorlar. Ben bu konuda herkesi kendi vicdanına bırakıyorum.

KEŞAN’DA YENİ OKULLAR AÇILMALI

Bakın ortaklıklar ne kadar güzel sonuçlar doğuruyor. 40 civarı işadamı bir araya geldi şu anda büyük bir yatırım yapıyorlar kutluyorum. Ulusal bir markanın Keşan’a gelmesine vesile oldular, dolayısı ile rekabet ile beraber kalite de gelecektir. Bizim göremediğimiz bir şey olursa biz de bakacağız onlar nasıl yapıyor diye, onlar da göremediklerine bizden bakacaklar yerel eksikliklerini tamamlayacaklar. Bence daha da fazla okul açılmalı Keşan’da.

EĞİTİM SEKTÖRÜNDE İHTİRAS OLMAZ, HERKES KENDİ İŞİNE BAKMALI

Bu sektörün en büyük dezavantajı bence ihtiraslı insanlar, hırslarına yenik düşmüş insanlar, yıllar önce bir ortağımız vardı herkesi yokedip kendi tek olmayı planlardı. Sonra kendi yok oldu gitti şimdi ne adı var ne sanı, çok da iyi bir öğretmendi, yani baktığınız zaman herkes kendi işini çok iyi yapmak için çalışmalı özellikle eğitim sektöründe vicdan önemli, işini kötülediğiniz insanlar birilerinin geleceğinin mimarı olma çabasında, eğer birileri bu çabaya saygı göstermek yerine kötülediğinde kişilerin geleceklerinden çalıyorlar.

KEŞAN’DA ADEN KOLEJİ HERZAMAN OLACAK

Bizim okulumuzun sistemi kesinlikle başarıya odaklı ve sonuç alıyor. Biz Keşan’da olmaktan memnunuz

İnsanlar her türlü dedikoduyu çıkarabilirler elbette bizimle ilgili bunda da sıkıntı yok herkes kendine yakışanı yapar. Bizim yaptıklarımız ortada velilerin kararlarına da her zaman saygı duyuyoruz. Herkes kendi ihtiyaç duyduğu okulu seçecek ve taleplerini giderecek. Biz Keşan’da sistemimizle her zaman var olacağız. Tekrar söylüyorum okulumuz satılık veya kiralık değildir. Tek alternatif Keşanlı Eğitim camiasının içinden birilerine ise kapılarımız her zaman açıktır.”