ADEN Okulları’nda 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı, dün düzenlenen törenle başladı.

Saat 08.30’da, okul bahçesinde başlayan törenin sunumu 8. sınıf öğrencileri Alparslan Kızıltaş ile Doğa Ballısoy tarafından gerçekleştirildi.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından ADEN Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Mustafa Bezbaş tarafından açılış konuşması yapıldı.


Eğitim-öğretim anlamında her türlü mücadeleyi vereceklerini ifade eden Bezbaş, “Ben, bugüne kadar eğitimde tarih yazan insanlarla çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Velilerimiz ve öğrencilerimiz ne istediyse yaptık. Biz yazın durmadık, çalıştık ve gördüğünüz gibi okul her anlamıyla hazır. Eğitimin kalitesini arttıracak önerileriniz varsa dinleriz. Biz sizlerin çocuklarınızı en iyi şekilde yetiştireceğiz. Bizim eğitim modelimiz, sevgiyle eğitimdir. Onun dışında bir model istemiyoruz. Sevgiyle eğitim yapacağız. Öğrencilerimizi kapıda karşılayacağız. Sevginin olduğu yerde huzur ve başarı vardır.” dedi.


ALTIN: AİLE BİRLİĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

ADEN Okulları Müdürü Ahmet Altın ise eğitimin uzun bir maraton olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: “Eğitimde aileye çok büyük önem veriyoruz. Evde, ailede başlayan eğitim, okulda devam eder. Aile birliği bizim için çok önemlidir. Aile birliği olan yerlerde eğitimde de kalite olduğu açıktır. Bütün öğrencilerimizin kaliteli eğitim alması hakkıdır. Biz burada ADEN Okulları olarak çocuklarımıza kaliteli eğitimi sonsuz olanaklarla sunacağımıza inanıyorum. Öğrencilerimizi en mükemmel şekilde yetiştirme gayreti içerisinde olacağız. Bunu yaparken de ‘ben’ değil, ‘biz’ sistemiyle hareket ediyoruz.”

Daha sonra öğrenciler keman ve piyano eşliğinde müzik dinletisi sundu. Öğretmenlere, okul idarecileri tarafından çiçek verildikten sonra öğrenciler derse girdi.