GİZEM GÖRÜR

Yılsonu gösterisine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz, Özel Aden Okulları Kurucu Temsilcisi Mustafa Bezbaş, Özel Aden Okulları Genel Müdürü Ahmet Altın, öğrenciler, veliler ve aileler katıldı. Yılsonu gösterisine katılımın yüksek olduğu gözlendi.  Yılsonu etkinliği, akşam saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. 

CUMHURİYETİ YAŞATACAK SİZLERSİNİZ

Etkinliğin açılış konuşması, Özel Aden Okulları Genel Müdürü Ahmet Altın tarafından gerçekleştirildi. Konuşmasına herkese “Hoş geldiniz” diyerek başlayan Altın, “2016-2017 eğitim-öğretim yılının son günlerindeyiz. Zaman su gibi akıp gidiyor. Zamanı boşa geçirmeyelim istiyoruz. Bu zamanı çocuklarımızın lehine çevirmeye her zaman özen gösteriyoruz. Yüce önderimizin de ifade ettiği gibi, ‘cumhuriyeti yaşatacak sizlersiniz’ diyerek, çocuklarımızı yarınlara güvenle ulaştıracağımızı açık olarak ifade etmek istiyorum. Aden Koleji olarak kendimize güveniyoruz. Sınavlarda, okulumuzun başarısını kanıtlamış bulunuyoruz. Tüm öğretmenlerimize gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmanın gerçekleşmesinin ardından, okulun tüm öğretmenlerine ve personeline, okul yönetimi tarafından çiçek takdim edildi.

ATATÜRK’ÜN HEDEFLERİNE VARACAK NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ

Özel Aden Okulları Kurucu Temsilcisi Mustafa Bezbaş’ın ise “Sanki bir yılsonu gecesi değil de, bir festival gecesi” diyerek başladığı konuşması şu şekilde: “Sevgili misafirler, hepiniz hoş geldiniz, ben sözü çok fazla uzatmayacağım. Bir an önce yavrularınızı izlemek istiyorsunuz. Sevgili konuklar, bu gece anne baba, nene dede olmanın gururunu sizlere yaşatacağız. Türk bayrağı aşkını, vatan sevgisini, millet sevgisini sizlere yaşatacağız. Bizler bunun için buradayız. Atatürk’ün hedeflerine varacak nesiller yetiştirmek için buradayız. Hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. İyi seyirler, iyi eğlenceler.”

Yılsonu gösterisi, öğrencilerin şarkıları, şiirleri ve gösterileri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.