28 Eylül 2015 Pazartesi günü başlayacak 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda eğitim hayatlarına ADEN İlkokulu’nda, merhaba diyecek birinci sınıf öğrencileri için hazırlanan tanışma etkinliği, dün yapıldı.

Saat 12.00 sıralarında, ADEN Okulları binasında başlayan etkinliğe, ADEN Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Mustafa Bezbaş, ADEN Okulları Genel Müdürü Ahmet Altın, öğretmenler, öğrenciler ile velileri katıldı.

Mustafa Bezbaş, ADEN Okulları’nda yüksek standartlarda eğitim verildiğine dikkat çekerek, “Uzunca bir süre birlikte olacağız. Bize güvendiğiniz ve bize çocuklarınızı teslim edeceğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Karşınızda kendi tarihini yazmış tecrübeli eğitimciler duruyor. ADEN Okulları Genel Müdürü Ahmet Altın, her şeyin başındadır. Ne yapılması gerekiyorsa yapacaktır.” dedi.

ALTIN: BURADA İLGİ, SEVGİ, ŞEFKAT VARDIR

Ahmet Altın ise bu yıl eğitim-öğretim hayatlarına başlayacak olan öğrencilerin, öğretmen ve arkadaşlarıyla tanışması için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Evlatlarınız, evlatlarımızdır. Bu ilkeyle yola çıkıyoruz. Siz onları ne kadar çok seviyorsanız, bizde onları çok seviyoruz. Çocuklarımızı üst öğrenime usta ellerle en mükemmel şekilde yetiştirme gayreti içerisinde olacağız. Ondan sıkıntım ve şüphem asla yoktur. ADEN Okulları’nda şu anda bulunan öğretmen kadromuz gerçekten mükemmel. Burada ilgi, sevgi, şefkat vardır. Her zaman ifade ettiğim gibi benim öğrencilerime ilgisini, sevgisini, şefkatini esirgemeyen öğretmen, bizim için en ideal ve değerli öğretmendir. Onları yarınlara en iyi şekilde hazırlayacağız. Geçtiğimiz yıl TEOG Sınavları’nda il birincisi olduk. Bu bizi çok sevindirdi ve gururlandırdı. Buna temelden başlamamız lazım. Bunun içinde sizleri bugün buraya çağırdık. Bütün hazırlıklarımız tamam.” Altın daha sonra sınıf öğretmenlerini öğrenci ve velilerine tanıttı. Etkinlik, öğrencilere üzerlerinde isimlerinin yazdığı balonlarının verilmesi ve öğretmenleri eşliğinde sınıflarına çıkarılmasıyla son buldu.