Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri kayıtları 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü başlayacak.

Açıköğretim Fakültesi'nden yapılan açıklamaya göre AÖF internet başvuruları 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve 8 Eylül Salı günü son bulacak.
İnternet yerine AÖF bürolarını tercih eden öğrenciler için ise 31 Ağustos'ta başlayacak AÖF kayıtları 7 Eylül Pazartesi günü sona erecek.
AÖF Dikey Geçiş kayıt tarihleri 28 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
AÖF bürolarını tercih eden öğrenciler için ise 28 Eylül'de başlayacak dikey geçiş AÖF kayıtları 8 Ekim Perşembe günü sona erecek. Adaylar, http://kayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinin ana sayfasındaki “Dikey Geçiş” bağlantısına tıklayarak başvurularını gerçekleştirecekler. AÖF bürosundan mazeretli kayıtlar ise 9 Ekim 2015 Cuma günü tamamlanabilecek.
Anadolu Üniversitesi, AÖF kayıtları için ne kadar harç yatırılacağını henüz açıklamadı. Ancak geçen yıl lisans ve ön lisans programları için 205 TL harç ücreti alındığı, programların harç ücretlerinin bu yıl da 205 liraya yakın bir tutarda olması bekleniyor.