AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) Lisans Tamamlama ve Dikey Geçiş İşlemleri’nin dün başladığı kaydedildi.

Fakülte veya Yüksekokulların 4 yıllık lisans programlarında okurken ön lisans diploması alarak ayrılan öğrencilerin Açık Öğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 5. yarıyılına Lisans Tamamlama kapsamında başvuru yapabileceği belirtilirken, başvuru ve kayıt işlemlerini 29 Eylül ve 17 Ekim Tarihleri arasında yapılacağı ifade edildi.

Ayrıca meslek yüksekokulu veya Açık Öğretim Fakültesi Ön Lisans Programlarından mezun olan öğrencilerin Dikey Geçiş kapsamında Açık Öğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin

5.yarıyılından eğitimlerine devam edebileceğinin altı çizilirken,  başvuru ve kayıt işlemlerinin 29 Eylül tarihinde başladığı ve 17 Ekim 2014 tarihinde sona ereceği dile getirildi.

Öte yandan; Açık Öğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin lisans/ön lisans programlarından herhangi birine ikinci üniversite kapsamında başvuruda bulunulabileceğinin altı çizilerken,  başvuru ve kayıt işlemleri süresinin 17 Ekim 2014’te tamamlanacağını kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Keşan Bürosu’nda detaylı bilgi alınabileceği belirtildi.