2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi ve Planlama İş Birliği Komisyonu, Ocak ayı toplantısını gerçekleştirmek üzere dün toplandı.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, saat 14.00’te başlayan toplantıya, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişi Fikret Özgül ile komisyon üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan İlker Erarslan, konuşulacak konular hakkında bilgi vererek, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerek Halk Eğitim Merkezi, gerek Mesleki Eğitim Merkezi, mesleki ve teknik Anadolu liseleri ile birlikte eğitimin tüm paydaşlarıyla buna Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve sektörün önde gelen temsilcileri dâhil olmak üzere belli bir planlama ve koordinasyonla bundan sonra Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi’nce açılacak olan kursları daha koordineli ve iş birliğine faydalı olarak sektörün beklentilerine ve bölgenin de ihtiyaçları göz önünde alınacak şekilde öncelikle istihdama yönelik planlama arzusundayız.” dedi.

ÖNCELİKLER DİKKATE ALINIYOR

Bölgenin önceliklerini dikkate alınarak paydaşlarla iletişime geçildiğini dile getiren Erarslan, şunları söyledi: “İnşallah bu ve buna benzer toplantılarla ortak aklı egemen kılma suretiyle, bölgemizin insanına çok daha amaca uygun şekilde nasıl hizmet veririz, bunun gayreti içerisindeyiz. Sayın Kaymakamımız bu konulardaki çalışmalarımızda bizleri desteklemekte ve yüreklendirmektedir, kendisine şükranlarımı arz ediyorum.”

Toplantı, Bekir Dınkırcı’nın toplantının gündem maddelerini ele almasıyla devam etti.