HABER MERKEZİ

Ziyaret hakkında bilgi veren Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen, şunları söyledi: “Sahipsiz ve korumaya muhtaç; daha çok köpeklerin olduğu barınakta, hayvanlara olan hassasiyetimiz, onları tekrardan yakından görmekle daha da içselleşmiş oldu.

Gençlerimizle hayvan sevgisine vurgu yapmak, insanların bu konuda daha duyarlı ve bilinçli olmaları konusunda etkin kılmak ve devamlı bir ilgi noktasında tutmak adına bu tür etkinliklerimizi sürekli yapmak arzusundayız, hatta mecburuz.

Bir düşünürün dediği gibi biz hem ‘kurtların doymasını, hem de koyunların sağ kalmasını istiyoruz’. Evet, bu yaklaşımla hayvan sevgisini hisseder ve anlatırsak ruhumuzun tatmadık yanı da kalmaz bu dünyada.

Yüce Peygamberimiz buyuruyor ki: ‘Merhameti olmayana cennet yoktur’. Gelin hep beraber elimizden geleni yapalım, sokakta ve her nerede olursa olsun bu tür bakıma muhtaç hayvanlarımızı korumak için ya sahiplenelim ya da onlara barınacakları veyahut da barındıkları yerlerde yardımcı olalım.

Barınakta bizleri karşılayan ve yardımcı olan arkadaşlara, K- HAYKO Dernek Başkanı Sevinç Cebeci’ye ve her konuda olduğu gibi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan gençlerimize, her ay inşallah hayvanlarla ilgili yapacağımız faaliyet için yanımızda olan ve olacaklara da en içten kalbi duygularımızla teşekkür ederiz.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ