Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) görevde yükselme sınavında başarı göstererek Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Ercan Aktimur (38) ve Harun Büker (38) de göreve başladı.

İstanbul Çatalca Çok Programlı Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği görevinden şube müdürlüğüne atanan Aktimur, evli ve bir kız çocuğu babası.

Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği görevinden şube müdürlüğüne atanan Büker de evli ve 2 erkek çocuğu babası.

Ercan Aktimur ve Harun Büker’e yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Öte yandan, Yozgat Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken girdiği görevde yükselme sınavında başarı gösteren Yavuz Kılıçaslan da Keşan İlçe Milli Eğitim şube müdürlüğüne atanarak, geçtiğimiz günlerde göreve başlamıştı.

Şu anda Keşan İlçe Milli Eğitim şube müdürü olarak Turgut Yıldız, Yavuz Kılıçaslan, Ercan Aktimur ve Harun Büker görev yapıyor.

Yine MEB görevde yükselme sınavında başarı göstererek, Keşan İlçe Milli Eğitim şube müdürlüğüne atanan ve İstanbul Sarıyer Behçet Kemal Çağlar Anadolu Lisesi’nde öğretmen olan Ayhan Sayar’ın ise göreve başlamayacağı öğrenildi.


Ercan Aktimur




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harun Büker