GİZEM GÖRÜR

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Temel Eğitim ve Ortaöğretim Karma Resim Sergisi”nin açılış töreni dün gerçekleştirildi. Aynı zamanda, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binasının açılışı da yapıldı. Saat 11.00 sıralarında, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının bahçesindeki açılış törenine; Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz’ın yanı sıra, AK Parti Keşan İlçe Başkan Yardımcısı Özgür İnceoğlu, AK Parti Keşan İlçe Kadın Kolu Başkanı Esra Aksal, siyasi partiler ile STK’ların bazı temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

SAZ, TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından başlayan törenin açılış konuşmasını Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz yaptı. Açılışa katılan herkese “Hoş geldiniz” diyen Saz, “Okullarımıza, sergiye sunmuş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ederim. Resim sergimiz, atölye çalışmaları ve tamamlanmış eserlerden oluşmaktadır. Atölyelerimizde, siz değerli misafirlerimiz isterlerse ebru, seramik, kolaj gibi çalışmalar da yapabileceklerdir. Aynı zamanda, bu etkinliğimizi yeni hizmet binamızda, herkesin kolayca ulaşabileceği bir ortamda yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Burada, yeni hizmet binamızın düzenlenmesi çalışmalarında başta Sayın Kaymakamımız Nuri Özder, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Özcan, hiçbir talebimizi geri çevirmeyen saygıdeğer Keşan halkımıza ve değerli iş adamlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

MÜZİK DİNLETİSİ VE HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ YAPILDI

İlhan Saz’ın konuşmasının ardından, geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi gören Keşan HEM (Halk Eğitimi Merkezi) Müdürlüğü Çocuk Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi beğeni ile izlendi. Miniklerin Halk Oyunları gösterisi yüzlerde gülümseyeme sebep oldu. Tören; Keşan HEM usta öğreticilerinden oluşan müzik topluluğu, seslendirdiği şarkılar ile katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

PROTOKOL, YENİ BİNAYI GEZDİ

Tören, öğrencilerin hazırladığı serginin gezilmesi ile devam etti. Öğrencilerin sergiye sunduğu çalışmalar beğenildi ve büyük ilgi gördü. Törene katılan protokol, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hizmet binasının açılışını da gerçekleştirdi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, İlhan Saz, konuklara, yeniden dizayn edilen binanın içini gezdirdi. Program, serginin halka sunulması ile devam etti.