Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 9 Haziran Pazar günü yapılan Ortaöğretim Kurumları Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı’na giren yedi öğrencisinin de sınavı kazanma başarısı gösterdiğini ve iki öğrencilerinin de Türkiye sıralamasında ilk Bin’de yer aldığını bildirildi.

Sınavı kazanan öğrenciler şöyle:

9. sınıf öğrencilerinden Duygu Gündüz İl 4.’sü ve Türkiye 310.’su, Merve Gözde Karaağaçlı İl 5’.si ve Türkiye 523.’sü, Feyzanur Melek İl 18.’si, 10. sınıf öğrencilerinden Başak Günay İl 9.’su,  Betül Bahçeci İl 11.’si, Aysun Sevim İl 14.’sü, Şeyma Nur Kılıç İl 16.’sı oldu.

Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Osman Başak, kazanılan başarıyı şu ifadelerle değerlendirdi: “Sınavlara katılan yedi öğrencimizin de Türkiye’de ve Edirne’de derece yapmaları, okulumuzun öğrencilerinin bütün dallarda gösterdikleri başarılar tesadüfi değildir. Bu başarılar, öğretmen-öğrenci-veli işbirliği ile uyumlu ve verimli çalışmalar sonucu elde edilmiştir.Bu başarıları bir başlangıç olarak görüyorum. Öğrencilerimi kutluyorum kendilerine daha büyük başarılar diliyorum.”