LYS sınavlarında Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Ezgi Umay Kurular’ın  DİL-3 türünde Türkiye 110’uncusu, Ekli Dil -1 puan türünde Türkiye 312’ncisi; Seyran Şener Ekli’nin DİL -1 puan türünde  Türkiye 117’ncisi, DİL-3 puan türünde Türkiye 160’ıncısı; Tuğçe Dinç’in DİL-3 puan türünde Türkiye 176’ncısı olduğu bildirildi.

Okul Müdürü Osman Başak, sınav sonuçlarıyla ilgili açıklama yaparak “Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi  Türkiye de ses getirmeye devam ediyor.  Daha önce de TÜBİTAK proje yarışmasında İstanbul Bölge Birinciliği, Türkiye 4’üncülüğü, Avrupa Birliği Öykü Yarışmasında da Türkiye 4’üncülüğü elde etmiştik.”  dedi.

Başak,  sözlerini “Başarıların mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Globalleşen dünyada ve dünya gençleri ile rekabet edebilen, yarışan ve onlardan daima en iyisini ve en güzelini insanlığa sunabilen bir insan olarak yetişmeleri en büyük idealimizdir.”  şeklinde bitirdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Göksu da “Sevincimizi Keşan’ımızın saygıdeğer halkı ile paylaşıyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim kalmasını diliyoruz.” dedi.