Keşan Belediye Başkanlığı tarafından, 23 Ocak 2015 Cuma günü karne tatiline girecek İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerine 22 Ocak 2015 Perşembe günü karne hediyesi olarak 500 çift ayakkabı dağıtıldı.

Saat 11.00’de düzenlenen ayakkabı dağıtım törenine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan ile Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Dinç, Nilüfer Erk Oğuz, Yılmaz Başol, Feridun Tümer, Mitat Beyazoğlu,  Ahmet Çinku, Şeref Uvacıklı, Neval Karaatlı, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, okul müdürü Kenan Baran ile Keşan Belediye Başkanlığı’nca desteklenen ve ve dağıtılan ayakkabıları üreten İnönü İlköğretim Okulu mezunlarından Hakan Katrancı katıldı.

Ayakkabı dağıtımın sembolik olarak yapıldığı  3-A sınıfında İlçe Milli Eğitim Müdürü  İlker Erarslan, çocuklara “Karne tatilinde ne yapacaksınız?” şeklinde bir soru yöneltince öğrencilerin çoğu sinemaya gitmek istediklerini belirtti.

Bunun üzerine söz alan Özcan, “Çocuklar şu anda Keşan’da sinemaya gitmek istiyorsunuz ama Keşan’da sinema bulunmuyor. Okulunuzun hemen karşısındaki yeni Belediye ve AVM Binasında 5 adet cep sineması bulunuyor. Binamız bitince sizlere burada karne hediyesi olarak film izletmek isterim. Ayrıca Müdür Bey sizi Edirne’ye sinemaya götürecek, ben otobüs ve biletleri halledeceğim” dedi.

Özcan ve Eraslan ile meclis üyeleri okul yöneticileri ve öğretmenler ayakkabıları dağıtırken, Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın eşi Şengül Özcan da kız öğrencilere bere dağıttı.

İnönü İlköğretim Okulu’nda toplam 500 öğrenciye karne hediyesi olarak ayakkabı dağıtıldı.