Trakya Üniversitesi Keşan MYO (Meslek Yüksekokulu) Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Geleneksel Hıdırellez Şenliği” dün gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde yapılan ve saat 15.00 sıralarında başlayan şenliğe, akademik kadro, öğrenciler ve ana sınıfı öğrenci velileri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Okulun Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2’nci sınıf öğrencisi Ayşe Taşkın, hıdırellezin tarihsel süreci ve önemi hakkında bilgi verdi.

Keşan MYO Ana Sınıfı öğrencilerinin gösterileriyle devam eden şenlikte, hıdırellez ateşi yakıldı, animasyon gösterileri yapıldı, ağaçlara dilek kurdeleleri asıldı.

Şenlik sonunda konuk ve öğrencilere, pilav ayran ikramında da bulunuldu.