HABER MERKEZİ

Konu ile ilgili bilgi veren Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Şapçı, üye ve üye çalışanlarına yönelik gerçekleştirecekleri Yunanca Dil Kursunun hafta içi 2 gün mesai saatleri dışında Keşan TSO Eğitim Salonlarında gerçekleştireceğini belirterek şunları kaydetti:

KURS SERTİFİKALI OLACAK

“Toplamda 6 hafta sürecek olan kursumuzda katılımcılara Yunanca ticari konuşma dili üzerine eğitim vereceğiz. Kursumuz üyelerimize ve üye çalışanlarımıza yönelik olduğu için hafta içi 2 gün ve mesai saatleri dışında olacak. Ayrıca kursiyerlerimiz için 18:30/19:45 ve 19:45/21:00 olmak üzere iki alternatif kurs saati belirledik. Haftada 2,5 saat ve toplamda 30 saat dil eğitimi görecek olan kursiyerlerimiz kursun sonunda sertifikalarını alacaklar.”

İsmail Şapçı konuşmasının devamında; “Odamız tarafından, bölge halkı ve üyelerimize yönelik olarak verdiğimiz kurslarımızın yoğun ilgi ile karşılanmasından ötürü duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Daha önce açtığımız dil kurslarına ve diğer mesleki beceri kurslarımıza da ilgi oldukça yoğundu. Bölgemize gelen Yunanistanlı konuklarımızın yoğunluğu ve talepler üzerine Yunanca Ticari Konuşma Dili Kursu açmayı uygun gördük. İyi bir yabancı dil bilmek günümüzde en önemli gerekliliklerden biridir.” şeklinde konuştu.

İsmail Şapçı son olarak, kurs ile ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenlerin 714 11 37 numaralı oda telefonundan Keşan TSO personeli ile iletişime geçebileceğini belirtti.