HABER MERKEZİ

Keşan'daki karne törenleri ise saat 10.00'da Yekta Baydar Ortaokulu'nda, 10.30'da ise Kurtuluş İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Programa Keşan Kaymakamı Nuri Özder, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, okula ismini veren Yekta Baydar’ın annesi Sevim Baydar katıldı.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemi'nin Keşan'da 55 resmi, 38 özel olmak üzere 93 eğitim kurumunda bin 24 eğitim çalışanı ve 13 bin 226 öğrenciyle bugün tamamlanacağını belirterek, "Yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecek öğrencilerimizin dinlenmeleri oyun oynamaları daha fazla kitap okumaları ve sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için bir fırsat olacaktır. Her yıl olduğu gibi bu öğretim yılında da ilçemizdeki okullarımızda akademik başarılarımızın yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki faaliyetlerimize büyük önem verilmiştir. Genel manada her yönden başarılı ve huzurlu bir eğitim yılı geçirerek. tüm eğitim paydaşlarımızla beraber her yıl olduğu gibi bu yılda daha ileri seviyelere yükseltmeyi başardık." dedi.