AYŞİN SEÇİL GEZER

MF4 puan türünde 525 puan alan Balcı, sıralamada Türkiye 654.’sü oldu. Alper Canberk Balcı, LYS testlerinde; matematikten 71 doğru 4 yanlış,  biyolojiden 26 doğru 4 yanlış, fizik ve kimya sorularının tamamını doğru yaptı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Balcı, başarında emeği olan ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Bilgisayar mühendisi olmayı hedeflediğini kaydeden Alper Canberk Balcı, “Yurt dışına çıkmak istiyorum. Stajımı yurt dışarısında yapmayı planlıyorum. Yurt dışına göre projeler üreteceğim.” dedi.

EĞİTİM KALİTESİ GÜZEL

Yakaladığı başarıda öğretmenlerinin ve ailesinin büyük payı olduğunu ifade eden Balcı, “Her zaman yanımda olarak destek verdiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.  Keşan Fen Lisesi’ndeki öğretmen kadrosu çok iyi. Eğitim kalitesi çok güzel. Okulun düzeni ve belirli bir sistemi var. Başarıyı yakalamada yaşadığınız şehirde eğitiminize devam etmenin önemli bir yeri var. Çevre illere giden arkadaşlarımız uyum sağlayamayıp geri dönenler var. 3. sınıfta geri dönenler tanıyorum. Bu durum başarıya etki ediyor.  Fen lisesi gibi okulların bölgede olması başarıyı arttıracaktır.” dedi.  

Alper Canberk’in babası Ünal Balcı ise çocuğunun başarısıyla gurur duyduğunu kaydetti.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ