Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Öğretmenler Gününü Anadolu Öğretmen Lisesi’ne yakışır bir şekilde kutladı. Okuldaki kutlamaya İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun BükerAK Parti Belde Başkanı Salim Değişçi, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Beyendik Belediyesi Zabıta Amiri, Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Misafirlere hoş geldin diyen Okul Müdürü Osman Başak, “Öğretmen eğitime daha yararlı olabilmek inancı ve gayreti taşıyan yüreklerin sesidir. Güzel Türkiyemizin insanına bilgi ve irfan kazandırma heyecanından başka bir şey duymayan yüreklerin sesidir. Anacı ve hedefi insan yetiştirmek, onları toplumun bağrına sunmak olan öğretmenin mesleği bir anlamda tanrı mesleğidir. Öğretmeni sevmek ibadettir” diyerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, “Öğretmen olmak toplumu sağlam temeller üzerinde inşa etmek, nesilleri çağdaş çizgide yetiştirmektir. Bu mutlu günde eğitim camiası olarak bir arada olmanın heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

Misafirlere Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri tarafından hazırlatılan pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram edildi.