Keşan Safiye Erol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’nun 2016-2017 eğitim öğretim yılı, yılsonu gecesi, 17 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı gerçekleştirildi.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlik saat 19.00 sıralarında başladı ve Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan gecede Okul Müdürü Ayşe Öz ve Uygulama Anaokulu Bölüm Şefi Hatice Bataklar birer konuşma yaptı ve öğrencilerin gelişimleri ve ailelerin yapması gerekenler konusunda bilgiler verdi.

Öğretmenler; Ümran Özkul, Birgül Aras, Ebru Kaş ve Aerobik Öğretmeni Kübra Alabak’la bir yıl boyunca özveri ile eğitilen bugünün küçükleri yarının büyükleri olan öğrenciler, yıl boyunca emek vererek hazırladıkları çalışmaları sahnede sergiledi. 

Nazar Boncukları sınıfının 32, Minik Kalpler sınıfının 25 öğrencisi; müzik, şiir, dans ve halk oyunları gösterileri ile davetlilerin ve velilerin büyük beğenisini topladı. 

Yılsonu gecesinde, Öngür Photography tarafından sene boyunca her ay anaokulunda gerçekleştirilen; okula başladım, aşçı, kovboy, kar, kızılderili, uyku, denizci, bahçıvan ve mezuniyet konseptlerine ilişkin fotoğrafların yer aldığı sergi de açıldı.

Okul yetkilileri, anaokulu için 2017-2018 yılı kayıtlarının Haziran ayı başında başlayacağını ifade etti.