Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Öğretmenlerimizin Motivasyonu” konulu seminer, dün gerçekleştirildi.

Sevim Yenice Kültür Salonu’nda saat 13.30’da başlayan ve Düşünce Koçu Polat Doğru tarafından verilen seminere, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Sezai Koç, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Altın ve öğretmenler katıldı.



Seminerde ilk olarak söz alan Koç, yapılan etkinliğin Aydın Üniversitesi’nin birçok sosyal projesinden sadece bir tanesinin olduğunu belirterek, öğretmenlerin mesleki eğitimlerine katkıda bulunmaya önem verdiklerini ifade etti.


Daha sonra söz alan Altın, seminerin önemine dikkat çekerek, şunları söyledi: Öğretmenler çocuklara rol model olacak en güzel örneklerdir. Öğretimde en etken kişi öğretmendir. Sizlerin çok değerli olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda her zaman sizlerin yanında olmayı görev edindik. Öğretmenlerimizin sorunlarıyla çocuklarımız için ilgilenelim. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde hayata hazırlamak için bizlere düşen görev çok büyüktür” diye konuştu.

 

Seminer, Polat Doğru’nun, öğretmenlere, kendi hayatlarında kendileri olma, öğrenciler, aileler, diğer öğretmenler ve kişinin kendisiyle iletişim kurmaları konularında bilgiler vermesiyle sona erdi.