Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, tıp fakültesini kazanan öğrencilerin ailelerine, öğrencilere verilmek üzere dizüstü bilgisayar hediye etti.
Dün saat 16.00 sıralarında Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen hediye teslim töreninde Başkan Özcan; Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Aybars Çomak’ın annesi Günseli Çomak’a, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Neslihan Yıldız’ın babası Serkan Yıldız’a, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’ni kazanan Ece Mine Duman’ın babası Hasan Duman’a ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Yasemin Karagül’ün babası Günay Karagül’e, öğrencilerin eğitimleri boyunca kullanacağı dizüstü bilgisayar hediye etti.
Törende; Keşan Belediyesi’nin eğitime çok büyük önem veren bir kurum olduğuna işaret eden Özcan, “Ailelerinin nezdinde başarılı öğrencilerimizi kutluyorum. Tıp eğitiminde daha ilk yıldan ihtisasa hazırlık yapılmalı ve okul daha ilk günlerden çok ciddiye alınmalıdır. Gelecekteki meslektaşlarıma şimdiden eğitim hayatında başarılar diliyorum. Ailelerini de tebrik ediyorum.” dedi.
Aileler de bilgisayar hediyesi nedeniyle çocukları adına Başkan Özcan’a teşekkür etti.