Özel ADEN Ortaokulu Müdürü Öznur Aksoy Kireç, yaptığı açıklamada, 2014-2015 2. Dönem Ortak Sınavlar (TEOG) uygulama kapsamında oluşan yerleştirmeye esas puan değerlerine göre (YEP) Özel ADEN Ortaokulu’nun  479,77 puan ile İl birincisi olduğunu bildirdi.

Kireç, ADEN Ortaokulu’nun Edirne’de bulunan tüm okullar arasında en başarılı okul olduğunu vurgulayarak, “Bu başarıdan dolayı, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

ORTAOKUL MÜDÜRÜ ÖZNUR AKSOY KİREÇ: “SÖYLEDİKLERİMİZ RESMİ OLARAK BELGELENDİ”

ADEN Ortaokulu Müdürü Öznur Aksoy Kireç, 2. Dönem Ortak Sınavlar (TEOG) istatistiklerine göre, ADEN Ortaokulu’nun ilçe birincisi olduğunu bildirdi.

Kireç, 15 Temmuz 2015 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan resmi sonuçlara göre, ADEN Ortaokulu’nun tüm derslerde oldukça iyi bir net ortalama sonucunda İlçe birincisi olduğunu ifade ederek, “Geçen yıl da olduğu gibi bu yıl da sınav maratonundan birincilikle çıkmanın gururunu yaşamaktayız. Bu gururun yaşanmasında en önemli etken, alanında en iyi öğretmenlerle çalışmamızdır.” dedi.

Kireç, öte yandan il bazında yabacı dil dersinde de birinci olduklarını vurgulayarak, “Okulumuzun sınava hazırlık haricinde yabancı dili ne kadar önemsediğini ve bu konuda ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir.” şeklinde konuştu.

Kireç son olarak şunları söyledi. “Bu süreçte biz, hem velilerimiz hem öğrencilerimizle oldukça özverili bir çalışma dönemi geçirdik. Etütlerimiz, bireysel derslerimiz ve deneme sınavlarımızla öğrencilerimizi çok iyi bir şekilde sınava hazırladık. Buna inanıyorduk. En iyisi olduğumuza da inanıyorduk. Resmi sonuçlara göre de bizim konuştuklarımız resmi anlamda da kanıtlanmış oldu. Ben bu süreçte öncelikle öğrencilerimize, bizim yanımızda olan çok değerli velilerimize ve bu süreçte özveri ile çalışan tüm branş öğretmenlerimizi kutuluyorum ve başarılarımızın daha da artarak, daha büyük genel başarılarla devam edeceğine yürekten inanıyorum.”