HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Saat 10.30'da, Şapçı Prestige Hotel'de başlayan toplantıya, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Sevtap Engin, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Soytürk, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür V. İlhan Saz ile özel eğitim kurumlarının temsilcileri katıldı.

Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, özel eğitim kurumlarının sorunları ve çözüm önerilerini konuşmak üzere bir araya geldiklerini belirtti.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt yaptığı konuşmada ise eğitimcilerle sorun ve çözüm önerilerini görüşmek üzere bir araya geldiklerini belirterek, "Özel eğitim kurumlarının her zaman problemleri vardır. Eğitim de muhakkak problem vardır. Çünkü problemsiz bir eğitim düşünemeyiz. En nihayetinde insanın olduğu yerde, insanın eğitiminin olduğu yerde bazı sorunlar olacaktır. Fakat bu sorunları minimize etmenin çabasını bizler göstermek zorundayız. Hem il hem ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak hem de özel sektör yöneticileri olarak birlikte alacağımız kararlarla, birlikte yapacağımız çalışmalarla bir ve beraber bu yolda yürümemizle, eksiğimizi beraber tamamlayarak, belli bir noktaya getirerek eğitim camiasına daha büyük hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. İnşallah bu toplantı, güzel şeylerin başlangıcının vesilesidir." dedi. 

KEŞAN'DA 3 YATIRIM YAPILACAK

Keşan'daki eğitim yatırımlarıyla ilgili de konuşan Cırıt, şunları söyledi:"Okul yatırımlarımız var. Planlamalar TBMM'den yeni geçti. Bütçelerin meclise gelerek, kabul edilmesi gerekiyor. Kabul edildikten sonra bütçeye göre Keşan'da 3 yatırım yapacağız. Keşan'a gelirken Paşayiğit Mahallesi'ne uğradık. Oraya da okul planımız bugün itibariyle çıktı. 3 veya belki 4 bina yapacağız. Keşan, Edirne'den daha çok büyüyor. Eğitim yatırımına ihtiyaç var."