Son dönemlerde düzenlemiş olduğu başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Trakya Üniversitesi başlattığı iki yeni burs kampanyası ile öğrencilere destek olacak.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Trakya Üniversitesi olarak önceliğimiz öğrencilerimiz. Öğrencilerimizi eğitim hayatlarında desteklemek onları geleceğe hazırlamak istiyoruz. Ancak herkesin bildiği gibi eğitim zor ve pahalı bir süreç. Biz de bu noktada öğrencilerimiz ve ailelerinin yanında olmak istiyoruz. Bunun için vatandaşlarımızın bireysel olarak ve apartman sakinlerinin toplu olarak katılabileceği iki farklı burs programı başlattık.”

İSTEYEN HERKES KAMPANYAYA KATILABİLECEK

“Bu programlardan ilki, “Bir Öğrenci de sen okut”. Bu kampanyamız bireysel olarak öğrencilerimize burs vermek isteyen vatandaşlarımız için. Vatandaşlarımız istedikleri miktarlarda bağış yaparak öğrencilerimize burs verebilecek.”

APARTMANLAR KÜÇÜK KATKILAR İLE BİR ÖĞRENCİ OKUTABİLECEK

“İkinci kampanyamız ise “Öğrenci Dostu apartman Projesi”. Bu projemiz ise apartmanlara yönelik. Biliyorsunuz bütün apartmanlarda apartmanların ihtiyaçları için bir aidat toplanır. Bizim projemizde ise apartman sakinleri her ay ödemiş oldukları aidatlara ek olarak ödeyecekleri küçük bir ek katkı payı ile öğrenci okutabilecekler. Ben büyük küçük demeden herkesi bu kampanyalarımıza katılmaya davet ediyorum. Sizin için küçük bir miktar öğrencilerimiz için büyük bir anlam ifade edecek. Ben bu projelere tüm vatandaşlarımızın destek olmasını dilerim.” dedi.

Burs Programlarına katkıda bulunmak  isteyenler Trakya Üniversitesi Vakfı’nın aşağıda belirtilen hesap numarasına bağışta bulunabilirler.

Trakya Üniversitesi Vakfı

T.İş Bankası Trakya Üniversitesi Şubesi

Hesap No: 1301-12099

IBAN No: TR190006400000113010012099