6–7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılan 2013-KPSS A Grubu Sınavı'nın değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Keşan, büyük bir başarı öyküsüne şahit oldu. Keşan Final Dergisi Dershaneleri öğrencisi Tarkan Güleç, Türkiye 24.sü oldu.

Bu başarıyı ailesinin ve çevredekilerin desteğine borçlu olduğunu belirten Güleç, ailesine, arkadaşlarına ve Final Dergisi Dershanesi öğretmenlerine teşekkür etti.

“FİNAL DERSHANESİ BANA ÇOK ŞEY KATTI”

Tarkan Güleç, Final Dershanesi’nin kendisine çok şey kattığını belirterek, şunları söyledi: “Ben Kocaeli Üniversitesi bilgisayar öğretmenliği mezunuyum. Zaten üniversite sınavına girdiğimde de Türkiye’de 2300’üncü olmuştum. Geçen sene KPSS’ye girdiğimde 86 almıştım.  Fakat bizim branş 300 kişi aldı ve ben atanamadım. Sonra kendi kendime <daha çok çalışmalıyım> diye düşündüm. Geçen sene de Final Dershanesi’ndeydim. Başta Timur Eruzun olmak üzere bütün öğretmenlerimin bana çok yardımı dokundu. Bu sene kazandım ve atanmayı bekliyorum. Bu başarımı ailemin ve çevremin desteğine borçluyum. Onlar benden hiçbir şekilde umutlarını kesmediler. Ayrıca kendime günde en az 250 soru çözme gibi bir limit koydum. Tabii bu rakamın üstüne de çıktım ama altına inmedim.”

“KENDİME ZAMAN ZAMAN ÖDÜL VERDİM”

Sosyal hayatını sınırlamadığını dile getiren Güleç, “Hatta çok soru çözdüğümde ve iyi netler çıkardığımda kendime ödül verdiğim günler de oluyordu. Sinemaya, maça, pikniğe, denize gidiyorduk. Her zaman kendime koyduğum standart ölçüsünde çalıştım. Açıkçası belirli bir dereceye gireceğimi umuyordum ama bu kadar iyisini tahmin etmiyordum.” dedi.