HABER MERKEZİ

Bocce Küçük Erkekler Keşan İlçe Şampiyonu olan ve ardından Edirne İl Şampiyonu olarak Bursa’daki Bölge Şampiyonası’nda 2.olarak Türkiye  Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu takımı öğrencileri, 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Okul Müdür Vekili Burak Osman Akgül ve Okul Öğretmeni Galip Aydın ile Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Keşan Belediye Başkanı Özcan, Keşan Belediyesi olarak Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda 2 adet Bocce Sahası yaptıklarını belirterek “Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda da 4 adet Bocce Sahası yapmayı planlıyoruz. Edirne’de Bocce sahası bulunan tek ilçe Keşan. Okullarımız Bocce sporunda büyük başarılara İmza atıyorlar. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Küçük Erkeklerde, Rasim Ergene Ortaokulu Yıldız Kızlar da ve  Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler de Bölge Şampiyonalarında başarılı olarak Antalya Kemer’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi te3msil eden okullarımız olacak. Tüm okullarımıza Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum. Keşan Belediyesi olarak başarılı takımlarımıza her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Akgül ve Aydın, Edirne merkez ve ilçeleri arasında Bocce sahası bulunan tek ilçenin Keşan olduğunu belirterek, “Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’ın bu konuda gösterdiği duyarlılık okul takımlarımızın başarılı olmasında en büyük etkendir. Bu nedenle Keşan Belediye Başkanımız Opr. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.