Geçtiğimiz cumartesi günü 3 otobüs dolusu Batı Trakya’da yaşayan yaklaşık 150 soydaşımız, Kurban Bayramı alışverişi için Keşan’a geldi.
Keşan’a sabah erken saatlerde gelen soydaşlarımızı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan karşıladı.
HÜSEYİNOĞLU: KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Bayram alışverişi nedeniyle Keşan’a geldiklerini belirten İlhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Suna Hüseyinoğlu,Kardeşliğimizi pekiştirmek istiyoruz. Keşan’a 3 otobüs geldik. Gezimizde bizlere ev sahipliği yapan Keşan Belediyesi, Keşan TSO, Keşan emniyeti ve Keşan halkına teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta 4 otobüs gelmeyi düşünüyoruz.  Ayrıca bir Müslüman olarak terör olaylarını kınıyoruz, akan kanın durmasını istiyoruz.” dedi.
AKTAN: BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK ZORUNDAYIZ
Daha sonra söz alan Aktan ise, geziye katılanlara “Hoş geldiniz” diyerek, şunları söyledi: “Yaşadığımız terör olayları nedeniyle sıkıntımız var. Onların ekonomik olarak sıkıntıları var. Soydaş olarak ilişkilerimizi sıcak tutarak birbirimize destek olmak zorundayız. Keşan’ın ticari hayatı açısından karşılıklı ilişkiler önemli.”
HELVACIOĞLU: İŞBİRLİĞİ YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ
KTSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu ise gezinin düzenlenmesinde emeği geçen İlhanlı Belediyesi’ne teşekkür etti. Yüksel Alioğlu’nun ardından konuşan Mustafa Helvacıoğlu ise şunları söyledi: “Bugün bizim hem acımızı paylaştılar hem de alışverişe gelerek ticaret açısından destek verdiler. Bu yıl da bayram arifesinde işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ziyarette acımızı paylaşarak terörü lanetlemeleri moral kaynağı oldu.”
ÖZCAN’DAN SOYDAŞLARA LİSE BAHÇESİNDE ZİYARET
Öte yandan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da dönüş için lise bahçesinde bekleyen soydaşları ziyaret ederek uğurladı.