HABER MERKEZİ

Konferans saat 11:00’de Keşan TSO Konferans Salonu’nda başlayacak.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Türkiye E-Ticaret Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, Sefamerve CEO’su Mehmet Metin Okur ve TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı Ozan Acar’ın konuşmacı olarak katılacağı Konferansın Moderatörlüğünü Sami Altınkaya üstlenecek.

TOBB, Trakya Kalkınma Ajansı, Keşan TSO, Keşan TB, İpsala TB ve E-Ticaret Merkezi A.Ş. işbirliğiyle gerçekleştirilecek konferans ile ilgili açıklamada bulunan Keşan TSO Meclis Üyesi Necla Dev, tüm sektörlerin dijital dönüşüme ayak uydurması gerektiğini ve bu bağlamda dolu dolu bir program gerçekleştirileceğini belirterek tüm üyeleri konferansa davet etti.

Dev, şunları söyledi: “Keşan TSO Girişimcilik Merkezi tarafından ve Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Konferansta birbirinden değerli konuşmacılarımızı üyelerimiz ile bir araya getireceğiz. Genel anlamda, e-ticaret, dijital dönüşüm, e-ihracat ve dijital pazarlama konularının işleneceği programda katılımcılarımıza çok değerli bilgiler aktarılacak. Hepimiz biliyoruz ki; Dijital bir dönem geliyor. Şirketlerimiz için gelişmeleri takip etmek oldukça önemli. Yeni teknoloji çağında müşteri ile olan iletişimi iyi takip etmek gerekiyor. lojistikten ulaşıma, sağlıktan turizme kadar her türlü sektör bu dönüşümden etkilenecek. Sanayi toplumundan bilgi toplumuna geçtiğimiz bu günlerde, oda olarak öncelikli görevlerimizden biri de, işletmelerimizi bu değişim konusunda bilinçlendirmemiz gerekiyor. Yeni dönemde, bölgeyi ve firmalarımızı Sanayi 4.0’a hazırlayarak gelişimi sağlayan uygulamaları başlatmalıyız.”

Necla Dev, açıklamasının sonunda, Dijitalleşme ve E-Ticaret Konferansı’nın katılımcılara çok şey katacağının altını çizerek, tüm Keşan ve İpsala Oda-Borsa üyeleri ile birlikte ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerini konferansa davet etti.