AYŞİN SEÇİL GEZER

İşçimen, “Erikli Rock Fest 11 Temmuz- 14 Temmuz tarihleri arasında Erikli Sahilinde gerçekleştirildi. Bölgemizin hem sosyal, kültürel, ekonomik yönden hem de reklam ve tanıtılmasında büyük katkı oldu. Deniz, kum, güneş turizminin yanı sıra tarihi ve doğasıyla farklı tatil alternatifleri sunan, tatiline hareket katmak isteyen turistlerin ilgisini çeken bir merkez olmalıyız.” dedi.

GÜZEL BİR FESTİVALDİ

Yapılan festivallerin bölgenin tanınması açısından önemli olduğu vurgusunu yapan İşçimen, şunları söyledi: “İlk yapılan festival, bölgede yapılan en kalitelilerden birisiydi. Sanatçı olarak, organizasyon olarak güzel bir festivaldi. İlgi biraz azdı, onun dışında festival çok iyiydi. İlgi daha fazla olabilirdi. Ama bölge adına özellikle bölgenin tanınırlığı adına iyi katkı sağladı. Şu anda ikinci ve üçüncü festivaller olacak. Bölge festivallerle anılacak bölge haline geliyor.” 

BÖLGEYE FESTİVAL NEDENİYLE GELENLER OLDU

Ekonomik olarak festivallerin katkı sağladığını belirten Mustafa İşçimen, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: “Ekonomik olarak bölgeye festival nedeniyle gelenler oldu. Ekstra rezervasyonlar oldu. Bölgede, en azından ilk festivalde, festivalin nasıl yapılması gerektiği görüldü. Düzeniyle, giriş- çıkışlarıyla bence çok güzel oldu.”