AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 12.30 sıralarında Keşan Küçük Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde başlayan toplantıya; Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Helvacıoğu, yönetim kurulu üyeleri, Keşan KSS (Küçük Sanayi Sitesi) Yapı Kooperatifi Başkanı Salim Şevik ve sanayi esnafı katıldı.

BAŞARILI BİR PROJEYE İMZA ATIYORUZ

Etkinlikte konuşan Mustafa Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Bugün önemli bir dönüşüm günü yaşıyoruz. Keşan Sanayi Sitemizin Trakya’nın en iyilerinden biri olduğunu her zaman söyleriz. Dünya düzeni değişiyor. Baş döndürücü bir dönem geliyor. Ayak uyduramazsak küme düşmeye hazır olmak lazım. Biz de bu yeniliğe ayak uyduracak adım Sanayi Sitemizde atıyoruz. Daha önce de rehber yapıyorduk. Hangi sayfada hangi firma var arar dururduk. Artık bunların devri bitti. Dönem artık akıl teri dönemi. Alın teri dönemi bitiyor. Biz bu coğrafyada 360 derece hizmet veriyoruz. Birlikten rahmet doğduğunu hep söylüyoruz. Dijital dönüşüme ayak uyduracak ‘E-sanayi dijital rehberi’ni hazırlıyoruz. Kitap, sayfa dönemi bitti. Bu rehberde sanayide bulunan yaklaşık 700 dükkânın hepsi yer alacak. Cep telefonu ya da tabletten girildiğinde konum alarak sizi istediğiniz dükkâna götürecek. Artık Keşan’dan mal satamam korkusu yok. İnternet üzerinden her yere mal satılıyor. Çok özel bir rehber hazırlanacak. Tüm dükkânlara girilip fotoğraflar çekilip, bilgileri yazılacak. Bu çalışmanın 2 buçuk ay süreceğini tahmin ediyoruz. Yaz geldiğinde buraya gelecek misafirlerimiz bu projeyi kullanmaya başlayacak. Başarılı bir projeye imza atıyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.” 

HEDEFİMİZ FİRMALARIMIZIN ULAŞILABİLİRLİĞİNİ ARTTIRMAK

Helvacıoğlu’ndan sonra Web Tasarımcı/Girişimci Ergin Arslan, proje hakkında teknik bilgileri vererek şöyle dedi: “Keşan TSO’nun hazırlamış olduğu e-sanayi dijital rehberi ile hedefimiz sizlerin, firmalarımızın ulaşılabilirliğini arttırmak, reklam ve tanıtımlarına katkı sağlayarak ticaretlerini geliştirmek.”

Konuşmaların ardından katılımcılara pilav, ayran ve peynir helvası ikram edildi.