Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)'nun, 7 yıldızlı hizmet veren oda statüsünde olduğu Ankara'da tescillendi. Akreditasyon Belgesini almak üzere Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İşçimen, Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yener, Kadir Mutaf, Keşan TSO Meclis Üyesi Murat Arıkan, Keşan TSO Genel Sekreteri Erdem Başak, Keşan TSO Basın Halkla İlişkiler sorumlusu Gökhan Gürer, Keşan TSO KOSGEB temsilcisi Seda Havale katıldı. Keşan TSO'nun Akreditasyon Belgesi, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Akreditasyon Kurul Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Sayın Halim Mete tarafından takdim edildi. Bu akreditasyon belgesinin yenilemesi ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet kalitesini bir kez daha kanıtlamış oldu.

2017 YILINDA AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINDA KEŞAN TİCARET BORSASI DA VAR

Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 2016 yılında gerçekleştirilen faaliyetler sonucu 24 Oda/Borsa akreditasyon statüsü kazanırken, daha önce akredite olmuş 52 Oda ve Borsa da akreditasyon belgesini yeniledi. Böylece, Akredite Oda/Borsa sayısı 250’ye ulaştı. 2017 yılı çalışma planı çerçevesinde ise 28 Oda/Borsanın da akreditasyon çalışmaları başlatıldı. 2017 yılında akreditasyon çalışmaları başlatılan 13. Dönem Oda/Borsalar arasında Keşan Ticaret Borsası da var.

AKREDİTE ODA/BORSA NEDİR?

Akreditasyon Sürecine başlayan Oda/Borsalar; Akreditasyon Standardını oluşturan Yönetim ve Oda/Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi, Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret, Borsacılık Faaliyetleri başlıkları altındaki 103 kriterden bağımsız denetçi kuruluşlarca denetlenerek akreditasyon statüsü kazanabiliyor. Akredite Oda/Borsalar da söz konusu kriterlerden her üç yılda bir yeniden denetlenerek sürdürülebilir ve kaliteli hizmet sunma noktasında performans ölçümüne tabi tutuluyor.

SİSTEMİN AMACI NEDİR?

Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanması.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ