Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası), 21-22 Ekim tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek olan

Türkiye-Yunanistan İş Forumu’na üyeleri ile birlikte katılarak, sektör temsilcileri ve bölge işadamlarını biraraya getirecek.

Yunanistan Büyükelçiliği koordinasyonunda, İzmir Ticaret Odası, Ege Sanayici İş Adamları Derneği ve Yunanistan Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği’nin organizasyonunda gerçekleştirilecek İş Forumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Şapçı, İş Forumu’ndaki ana sektörlerin yenilenebilir enerji, gıda ve tarım ürünleri, turizm, inşaat ve inşaat malzemeleri olduğunu dile getirdi.

Şapçı, şunları kaydetti: “Türkiye ve Yunanistan tarafından üst düzey hükümet temsilcilerinin de katılımının beklendiği Forum’da, iki ülke özel sektör temsilcileri arasında ikili görüşmelerin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Biz de Keşan TSO olarak, oda üyelerimiz ile birlikte bu önemli sektör buluşmasına 40 kişilik bir heyetle katılmayı planlamaktayız. Burada yapılacak ikili görüşmelerin, bölgemiz ekonomisine fayda sağlayacağı görüşündeyiz.”

İsmail Şapçı, 1 gece konaklamalı olarak gerçekleştirilecek iş gezisine katılmak isteyen üyelerin, Keşan TSO Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan’la 714 11 37 No’lu telefondan irtibat kurarak 15 Ağustos’a kadar ön kayıt yaptırmaları gerektiğini ifade etti.