AYŞİN SEÇİL GEZER

Gözlük satan firma sahipleri, iş yerlerinde “Turuncu İndirim” stantları oluşturdu. Stantlara konan ürünler 99 TL’den satışa sunuldu. 1 ay sürecek olan kampanyada Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı ürünler satışa sunulacak.

Konuyla ilgili olarak Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf, kampanyaya katılan iş yerlerini ziyaret etti.

Firma sahibi Ali Akdeniz,“1 aylık bir kampanya başladı. Halkımıza hizmet ediyoruz. Yüzde 50 indirim yaptık. Tüm vatandaşlarımızı kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz.” dedi.

Mustafa Helvacıoğlu ise, “Gözlük firmalarımızla yaptığımız ortak organizasyonda 1 ay sürecek bir çalışmanın içerisine girdik. Önemli bir kampanya. Başarılı olacağımıza inanıyorum.”

İşletme Sahibi Adnan Saygı ise, “Kampanyayı insanlarımız kışın da gözlük takabilsin diye düzenledik. Keşan TSO da bize destek verdi. Umarım halkımız kampanyaya katılır.” şeklinde konuştu.

Banu Saygı ise kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Kışın da güneş gözlüğü kullanılabilir. UV ışınlarından gözün her zaman korunması lazım. Bu yüzden kışın da güneş gözlüğü kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı optiklerden ürün alınmasını tavsiye ediyoruz. Pazarda da ürün satılıyor ama koruması yoktur.”

Funda Özgen, “Bu tür kampanyalar sektör açısından önemli. Yaz kış ayrımı yapılmadan güneş gözlüğü takılmasında fayda var. Sağlık açısından Sağlık Bakanlığı onayı olmayan gözlükler kullanılmamalı. Şu anda fiyatlar çok uygun.” şeklinde konuştu.