HABER MERKEZİ 

Enez Sahilinde yer alan Çırpan Otelde düzenlenen Törene, Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adnan Vural, CHP İl Genel Meclis Üyesi Şenol Kılıç, Keşan TSO Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Enez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İzzet Savuran, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluşların amirleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşmasını Enez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İzzet Savuran yaptı. Savuran, bugüne kadar bölgede hizmet vermiş tüm esnaflara hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Ardından Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı’nın konuşmaları yer aldı. 

Enez ve civarında 40 yıldan fazla hizmet vermiş esnaflara ve sivil toplum kuruluşlarına plaketleri Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adnan Vural, CHP İl Genel Meclis Üyesi Şenol Kılıç, Keşan TSO Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Enez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İzzet Savuran, kurum ve kuruluşların amirleri tarafından takdim edildi.

Törenin sonunda katılımcılara Keşan TSO tarafından hazırlanan İngilizce alt yazılı Enez tanıtım CD’si izletildi ve tüm katılımcılara birer adet hediye edildi.