10 mart tarihinde Nebi Erdoğan’ı evinde ziyaret eden dernek Başkanı Yalçın Bitikli ve Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Dural, bu emeklerinden ve desteklerinden ötürü Erdoğan’ın şahsında gelmiş geçmiş tüm Dernek başkan ve yöneticilerine  teşekkür ederek, iyi dileklerini iletti.. Buluşmada Nebi Erdoğan da o yıllardaki Enez’le ilgili anılarını anlatarak, gösterilen bu vefalı tavırdan ötürü Avcılar Derneğine teşekkürlerini iletti..

Bu arada yapılan Tüzük değişikliği ile derneğin ismi “Enez Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği” olarak değiştirildi. Derneğin faaliyet konularına da olta balıkçılığı, havalı silahlar, okçuluk ve paintball   gibi etkinlikler eklendi.                              .  
NEBİ ERDOĞAN KİMDİR ?

1929 Enez Doğumlu Nebi Erdoğan Kepirtepe Köy Enstitüsü mezunu ve Enez’in ilk öğretmenlerinden.. Yenice ve Kocaali köylerinde öğretmen olarak görev yapan daha sonra İlçe Milli Eğitim ve Edirne Kız Yetiştirme yurdu Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Erdoğan 1994-1999 tarihleri arasında Enez İl Genel Meclisi Üyesi olarak da kısa bir süre aktif siyaset yaptı..