HABER MERKEZİ

Kongrenin demokratik ve olgun bir havada geçtiğini belirten Avcu, “Kongrenin kaybedeni yoktur. Sadece tek bir kazanan vardır o da Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.  

Kongrenin ve parti içi yarışmanın geride kaldığını hatırlatan Avcu, sözlerine şöyle devam etti: “Artık Birinci hedefimiz tüm partililerimiz ve gönüldaşlarımızla birlikte büyük olan partimizi daha da büyütmektir.  Bu partinin kapıları önyargısız dürüstçe destek vermeye çalışmaya ve söz sahibi olmak isteyen herkese sonuna kadar açıktır.” 

“Türkiye çok zor bir süreçten geçtiğini, Ekonominin çöktüğünü, köylü işçi, emekli ve memurların perişan olduğunu” belirten Avcu, “Hak hukuk adaletin kalmadığını” hatırlatarak, “Aylardır ülkeyi OHAL  ile yöneten AKP iktidarına ve onun antidemokratik uygulamalarına  karşı direnmeye devam edeceklerini” vurguladı.

2019 yılında hem yerel, hem milletvekili hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağını o nedenle yoğun bir çalışma temposuna gireceklerini belirten Avcu, “Görevimiz zor ama başaracağımıza inancım sonsuzdur. Çünkü bu partinin kökleri Kuvayi Milliye’ye Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, yurtseverlere dayanmaktadır, zor günlerin partisiyiz. Şimdiden çalışmaya başladık. Yönetim kurulumuz ve il genel meclis üyelerimizle birlikte Köy ziyaretlerimize devam ediyoruz” dedi. 

İlçe Danışma Kurulu’nu tüm üyelerine açarak ve bu Kurulu sık sık toplayarak  bu seçim sürecine  herkesin katkısını sağlamayı hedeflediklerini belirten Avcu, “Buradaki temel amacımız  tartışmaları parti içine çekerek birlikteliği sağlamak, çalışmalarımızı hızlandırmak  ve  ortak aklı gücü oluşturmaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.