HABER MERKEZİ

Edinilen bilgiye göre Enez Belediyesi hizmet alanında bulunan Çataltepe Mahallesinde Edirne İl Özel İdaresine bağlı asfalt ekiplerince 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi öncesi başlatılan çalışmaların AK Parti’ye yeterli oyun çıkmaması nedeniyle durdurulduğu iddia edildi. AK Parti İl Başkanının talimatıyla başlatılan çalışmaların seçim öncesi istenilen oy sayısının çıkmaması nedeniyle yine AK Parti İl Başkanının talimatıyla durdurulduğu iddialar arasında. Öte yandan Enez Belediye Başkan Yardımcısı Belediye Meclis Üyesi Erdal Çelik ise Çataltepe Mahallesinde, gerek TOKİ konutlarında hizmetlerin durmaksızın devam ettiğini söyledi.

BİZ DE BU ÜLKENİN VATANDAŞIYIZ

Çataltepe Mahallesinde bugüne kadar AK Partinin 3 dönem yerel yönetimlerde 1. Parti çıktığını söyleyen vatandaşlar bu seçimlerde az oy çıkması nedeniyle yol çalışmalarının durdurulduğunu iddia eden vatandaşlar “Yolu kazıyarak resmi araçlarla yolumuzu bozup, malzemeyi çekmeye çalışıyorlar. Halkın tepkisi sonucu il başkanının kendi talimatıyla tekrar geri döndürüldü. Bunun sebebi sadece oy vermekse biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Yıllarca bu ülkenin vergisini hizmetini yaptık. Bunun için gerekli mercilerin Cumhurbaşkanından Başbakanına herkesin vakıf olmasını istiyoruz.” dediler

ÇALIŞMALAR DURMAKSIZIN DEVAM EDİYOR

Enez Belediye Başkan Yardımcısı Belediye Meclis Üyesi Erdal Çelik Çataltepe Mahallesinde yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Çelik: “Çok şükür; gerek Enez merkezde, gerek sahilde, gerek Çataltepe Mahallesinde, gerek TOKİ konutlarında hizmetler durmaksızın devam ediyor. Şu anda Gala Gölüne giden yol ayrımından Çataltepe Mahalle merkezine kadar olan 3 km yolun tamamı asfalt yapıldı. Mahalle arasındaki hemen hemen tüm yollar parke taş ile döşendi. Mahallemizin kanalizasyon işleri tamamlandı. Su sorunu tamamen çözüldü. Mahallemize son olarak internet hizmetinin de gelmesini sağladık. Belediye Başkanımız Ecz. Abdullah Bostancı, bu hizmetlerin tümünü mahalleye kazandıracağının sözü vermişti ve sözünü tuttu. Mahalle sakinlerimiz adına başta Belediye Başkanımız Ecz. Abdullah Bostancı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.