HABER MERKEZİ
Ve akşam 20.00’da,  Enez Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda ve Büyükevren İlköğretim Okulunda üç seans olarak düzenlenen seminere, öğrenci velileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Özellikle aile kavramı, aile fertlerinin birbirleri arasındaki iletişim, sevgi ve saygı gibi değerlerin konu edildiği seminerin sonunda, katılımcılar, Akyüz’e tarafından yazılan ve imzalı  “Hayatın Armağanı Prenses Kızım ve Benim Adım Sabır” adlı kitaplara sahip olma şansını yakaladılar.

Akyüz, “Yurt çapında seminerler vermeye devam ediyoruz. Öğrencilere; meslek seçimi, kitap ve şiir yazma ile okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla; yurdun her köşesinde atölyeler açarak, topluma okur-yazar, iletişim seviyesi yüksek, meslek seçimlerinde isabetli kararlar alabilen örnek bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yolumuzun Enez’le tekrar kesişeceğine inanıyorum. Gösterdikleri ilgiden dolayı; Enez halkına ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Süleyman Demirel Üniversitesi finans bölümü mezunu olan Akyüz, Edirneli, evli ve ikisi biyolojik biri koruyucu aile olarak üç çocuk sahibi.

Yazar Şebnem Akyüz’ün bu seferki adresi Enez oldu