Geçtiğimiz Pazar günü, saat 18.00 sıralarında Yenimescit Mahallesi Melih Sokak’ta bulunan tek katlı evde meydana gelen olayda, 15 yaşındaki K.K., nikahsız birlikte yaşadığı 26 yaşındaki Ali Demirsoy’u mutfakta şakalaştığı sırada kazayla göğsünden bıçaklayarak ölümüne neden oldu. 

Dört aylık hamile olan K.K., iki ay önce çocuğunun babası hamal Ali Demirsoy’la nikahsız aynı evde yaşamaya başladı. İddiaya göre, K.K., mutfakta bulaşık yıkadığı sırada yanına gelen Ali Demirsoy’la eline aldığı bıçakla şakalaşmak istedi. Bu sırada yaşanan itişme sırasında K.K., elindeki bıçağı kazayla Ali Demirsoy’un göğsüne sapladı. Demirsoy, kalbine aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılırken, paniğe kapılan K.K. komşularından yardım istedi. Ağır yaralanan Ali Demirsoy, özel bir araçla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan ve hayati tehlikesi bulunan Demirsoy, daha sonra ambulansla Edirne’de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ali Demirsoy, Uzunköprü yakınlarında hayatını kaybetti. Ali Demirsoy’un cenazesi Uzunköprü Devlet Hastanesi Morgu’nda nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. K.K. ise polis tarafından gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. K.K.’ya hamile olması nedeniyle Ali Demirsoy’un öldüğünün henüz söylenmediği kaydedildi. Çiftin arasında geçimsizlik sorunu olmadığı öğrenilirken, Ali Demirsoy’un, reşit olmasıyla K.K. ile resmi nikahla evleneceği bildirildi.

TUTUKLANDI

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından dün mahkemeye sevk edilen K.K. “Adam öldürmek” suçundan tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
TOPRAĞA VERİLDİ

Merhum Ali ve Emine Demirsoy’un oğulları olan Ali Demirsoy’un cenazesi ise dün, ikindi vakti, İki Minareli Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi.