Dün saat 20.45’te Keşan-Gelibolu Karayolu’nda meydana gelen kazada, 2 otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 4’ü çocuk 7 kişi de yaralandı.

Kaza; Gelibolu’dan Keşan yönüne seyreden Kemal Şahin (38) yönetimindeki 34 KG 2626 plakalı otomobilin, Bahçeköy sapağını geçtikten sonra karşı yönden gelen Özgür Şahin (36) yönetimindeki 22 FE 421 plakalı otomobilin üzerine gelerek çarpması ile meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle 22 FE 421 plakalı otomobil hurdaya dönerken, 34 KG 2626 plakalı otomobil ise bankete çarparak durabildi. Kazanın haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda polis, jandarma, ambulans ekipleri ile kaza kırım aracı gönderildi. Olay yerinden tesadüf geçen Keşan Devlet Hastanesi’nde görevli Beyin Cerrahı Uzmanı Opr. Dr. Hüseyin Kutluay yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kaza kırım aracı ile sıkıştıkları 22 FE 421 plakalı otomobilde bulunan yaralılar Gönül Şahin (37), Merve Şahin (11), Nursima Şahin (7), Aysima Şahin (7) ile 34 KG 2626 plakalı otomobildeki yaralılar Hayriye Şahin (24), Zekiye Şahin (70) ve 14 aylık bebek Ecrin Şahin, 112 Acil Servis ambulansları ile Keşan Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Sürücü Özgür Şahin ise daha sonra ambulansla hastaneye getirildi. Ağır yaralı Gönül Şahin ise  hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 7 aylık hamile olduğu ikiz bebekleriyle birlikte hayatını kaybettiği öğrenildi

Polis ve jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, trafik bir süre kontrollü sağlandı.

Öte yandan 34 KG 2626 plakalı otomobilde bulunan bebek koltuğunun çarpışmanın etkisiyle yerinden fırladığı görülürken, ayrı otomobillerde bulunan Şahin ailelerinin birbiriyle kan bağı olmadığı da öğrenildi.