Kaymakam Vekili Edirne Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu başkanlığındaki Keşan İlçe Kutlama Komitesi tarafından hazırlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı açıklandı.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENKLER SAAT 10.00’DA SUNULACAK

Bu yıl 93. yıldönümünü kutlayacağımız Zafer Bayramı 30 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çeleklerin sunulması ile başlayacak. Ardından saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı söylenecek.

KUTLAMA PROGRAMI 11.00’DE BAŞLAYACAK

Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı saat 10.30’da Kaymakamlık Makamı’nda tebrikleri kabul edecek.  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlama programı ise saat 11.00’de başlayacak. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek kutlamalar,  Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı’nın tören birliklerini denetlemesi ve halkın kutlaması ile başlayacak. Ardından saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı söylenecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından kutlamalar tören geçişi ile sona erecek.

Bu yılki 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Tören sunuculuğu, Keşan Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mustafa Taş tarafından yapılacak.