Geçen Pazar gecesi, çarşı merkezinde meydana gelen hırsızlık olaylarında, küçük yaştaki hırsızlık zanlıları, 4 işyerinin camlarını kırarak, bozuk para ve malzeme çaldı.

Büyük Cami Mahallesi’nde ki işyerlerine giren ve güvenlik kameralarına yakalanan hırsızların, 9-13 yaşları arasında çocuklar olduğu tespit edildi. Çarşı merkezindeki bir tüpçü dükkanının camını taşla kırarak içeriye giren 3 küçük hırsızlık zanlısının, ilk önce bisikletleriyle yolda dolaştıkları ve daha sonra bir birlerinin omuzlarına çıkarak güvenlik dışarıdaki güvenlik kameralarını çevirdikleri görüldü.

Tüpçü dükkanının camını kırarak içeriye giren hırsızlar, dükkandan bir adet tablet ve içerisinde yaklaşık 15 TL bulunan kutuyu çalarak kaçtı. 100. Yıl Pasajı’ndaki bir giyim mağazasından bozuk para ve kıyafet, zücaciye dükkanından az miktarda bozuk para ve pastaneden de bozuk para çalan çocukların, Kunduracılar Caddesi’ndeki bir ayakkabıcının camını da taşla kırmak istediği ancak şans eseri camı kıramadıkları belirtildi. Sabah saatlerinde hırsızlık olayıyla karşılaşan dükkan sahipleri, durumu polise bildirdi. Hırsızlık olaylarıyla ilgili iki işyeri, hırsızlardan şikayetçi oldu. Polis, zanlıların kimliklerinin tespit edilerek, yakalanmaları için çalışma başlattı.