Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında sürdürülen “Kızanlar Geleceğe Umutla Bakıyor Projesi’nin Sünnet Şöleni etkinliği dün ilk etapta sünnet edilen 5 çocuk ile başladı.

 

HATIRA FOTOĞRAFI İÇİN POZ VERDİLER

 

Saat 13.00 sıralarında Keşan Devlet Hastanesi’ne gelen çocuklar ve aileleri burada Proje Sorumlusu Baş Polis Memuru Olcay Bilmiş tarafından karşılandı. Daha sonra hep birlikte hastanenin ikinci katında bulunan ameliyathane bölümüne geçen çocuklar burada önce Olcay Bilmiş, ardından da aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

50 ÇOCUK SÜNNET EDİLECEK

 

Dün sünnet edilen 5 çocuğun operasyonunun Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Nurettin Alparslan tarafından yapıldığını bildiren Bilmiş, çocukların gruplar halinde sünnet edilmelerine bugün, yarın ve önümüzdeki günlerde de devam edileceğini belirterek, “Hedefimiz en az 50 çocuğumuzu sünnet ettirmek. Bu sayıya ulaşacağımızı umuyorum. Çocukların aileleriyle yapacağımız görüşmelerin ardından belirleyeceğimiz en uygun ‘Sünnet Şöleni’ tarihini önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.