Edirne Kadastro Müdürlüğü, Keşan’ın 6 ayrı bölgesinin sınırları içinde bulunan taşınmaz mallara ilişkin 3402 Sayılı Kadastro Kanununun 22-a Maddesi uygulama sonuçlarını, sınırlandırma ve tespitler ile Kadastro Komisyonu’na yapılmış olan itirazların sonuçlarını gösteren harita ve listelerini 12 Temmuz - 11 Ağustos 2014 tarihleri arasında askıya çıkardı.

6 BÖLGEDE YAPILDI

Keşan  Büyük Cami Mahallesi, Beyendik, Yerlisu, Şükrüköy, Seydiköy ve           Kadıköy’de 3402 Sayılı Kanunun 11. Maddesi gereğince 22-a uygulamasının yapıldığı belirtilen duyuruda,  askıya çıkarılan harita ve listelerde herhangi bir hata olduğunu iddia edenlerin,  ilan süresi olan 12 Temmuz 2014 ile 11 Ağustos 2014 tarihleri arasında Malkara Kadastro Mahkemesi’nde dava açmaları ve dava açtıklarına dair mahkemeden alınacak belgenin Edirne Kadastro Müdürlüğüne ibraz edilmesi gerektiği kaydedilerek, dava açılmayan taşınmazlara ilişkin yapılan 22-a uygulamasının kesinleşeceği kaydedildi.

KAYMAKAMLIK BİNASI’NDA DA ASKIYA ÇIKARILDI

22-a uygulamalarının yapıldığı yerlere ait harita ve listeler bu merkezlerde ve birer nüshaları da Keşan Hükümet Konağı’nın 4. Katında bulunan Kadastro Birim Amirliği’nde askıya çıkarıldı.

22-a uygulama çalışmalarının bölgemizdeki diğer yerleşim alanları ile devam edeceği de öğrenildi.