AK Parti’nin İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Vural, göreve gelişinin ardından yaptığı ilk açıklamasında kendisini bu göreve getiren tüm seçmenlerine teşekkür ederken, Keşan için elinden gelenin fazlasını yapmaya hazır olduğunu söyledi.

30 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Vural, ilk açıklamasında kendisine destek veren seçmenlerine teşekkür etti. Güzel bir seçim süreci geçirdiklerini dile getiren Adnan Vural; “Kazasız belasız bir seçim geçirdik. Güzel bir sonuç aldık. Çıkan sonuçların ülkemize ve insanımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Halkımızın takdiri bu şekilde oldu. Halkımızın vereceği kararın başımızın üzerinde yeri var. Biz bundan sonra işimize bakacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Şu bize oy vermemiş, şu bize az oy vermiş, şu çok oy vermiş ayrımı yapmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Köylerimizin eksikliklerini biliyoruz. Neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Biz bunları daha iyi şekilde çalışıp, en kısa sürede çözmeye çalışacağız. Zamanla milletimiz de verdiği oy karşılığında nasıl çalıştığımızı görecektir. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Köy muhtarları ile sürekli bir araya geleceğiz. Eksikleri, sorunları tek tek kendilerinden ve köy halkından öğrenip, en kısa sürede çözüme kavuşturmaya çalışacağız.  Keşan ve Keşan’ın köy ve beldelerinin hizmetkarı olacağız. 5 sene içersinde bölgemize elimizden geldiği kadar iyi hizmette bulunacağız.”

“BEKLEDİĞİMİZ SONUÇ DEĞİLDİ”

Amaçlarının Keşan Belediyesi’ni de almak olduğunu söyleyen Adnan Vural, ancak halkın tercihine saygı duyduğunu belirterek; “Bizim beklediğimiz sonuç bu değildi. Biz Keşan’da belediyeyi almayı hedefliyorduk. Mustafa Mercan’ın bir seneden beri yaptığı çalışmaların, ev ve iş yeri ziyaretlerinin karşılığı olarak bizler daha fazla oy bekliyorduk. Belediyeyi alacağımıza da inancımız tamdı. Ancak takdir buymuş. Verilen karara saygı duyuyoruz. İl Genel Meclisi olarak bizler çok iyi çalıştık. Daha fazla İl Genel Meclisi Üyesi çıkarmayı hedefliyorduk. Ama halkın kararı da buymuş. Tüm çalışmalarımıza rağmen de köylerden istediğimiz sonucu alamadık. Ama bizler bu göreve geldiğimizde, bu köy bize oy vermedi deyip de, ona hizmet götürmezlik yapmayacağız. Hizmet için ne gerekiyorsa, tüm imkanları zorlayıp yapacağız. Edirne’de bir sorunu çözemiyorsak, gerekirse Ankara’ya gider o sorunu mutlaka çözeriz.”

“HALKIMIZIN TERCİHİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Vural, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bizim için önemli olan hizmet yapmak. Halkımızın bize verdiği görevi layığıyla yerine getirip, elimizden geldiğinin fazlasını da yaparak halkımızın tercihini boşa çıkarmayacağız.  Hiç bir zaman halkımızı mahçup etmeyeceğiz. Bizlere tercih eden etmeyen herkese çok teşekkür ederiz. Herkesten Allah razı olsun. Milletimizin kararına saygı duyuyoruz. Ama bu seçim sonuçları gösteriyor ki, artık Keşan’da AK Parti var. Bunun da devamı gelecektir. Bizler bu görevde parti rozetlerimizi bir kenara bırakıp, Keşan’a hizmet için kollarımızı sıvayacağız.”