11 Eylül 2014 Perşembe günü meydana gelen kazada, Keşan'a giden 26 yaşındaki Salih Alkoç yönetimindeki 34 JF 1358 çekici, 34 JF 7715 dorse plakalı mıcır yüklü TIR, Destek Kıtaları Kavşağı'nda 31 yaşındaki Muhsin Yılmaz yönetimindeki 17 FD 158 plakalı otomobille çarpışmış, kazada sürücü Muhsin ve eşi Halime Koç Yılmaz ağır yaralanırken, 2 yaşındaki çocukları Muhammed Yusuf Yılmaz  olay yerinde, Keşan Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Muhsin Yılmaz ise 14 Eylül 2014 Pazar günü hayatını kaybetmişti. Muhsin Yılmaz'ın eşi  Halime Koç Yılmaz da 7 günlük yaşam savaşının ardından dün hayata gözlerini yumdu.

Halime Koç Yılmaz’ın cenazesi dün, memleketi Afyon ili Çay ilçesi Akkonak köyünde toprağa verilmek üzere yakınları tarafından Keşan Devlet Hastanesi’nden alındı.

Öte yandan Halime Koç Yılmaz’ın Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptığı Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hüzün vardı. Okul yönetiminden yapılan açıklamada Yılmaz’ın, özür durumundan Çanakkale Lapseki Atatürk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’ne tayini çıktığı ve kazanın olduğu gün okulla ilişiğini kestiği belirtildi. Açıklamada, kazada hayatını kaybedenlere rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilendi.